Akoestische isolatie

Een geschikte akoestische isolatie van uw vloeren valt meteen op. Wanneer de verkeerde isolatie wordt gekozen kan u in uw woning onaangename contactgeluiden ervaren. Daarom helpt Auro-Tech u in uw zoektocht naar de juiste akoestische isolatie. Omdat iedere woning anders is, met zijn eigen vereisten en wensen van de eigenaars, voorzien wij een groot aantal mogelijkheden qua geluidsisolatie. Bekijk de mogelijkheden van ons assortiment en vraag gerust uw gepersonaliseerde prijsofferte aan.

Fawolen

Een geëxtrudeerd polyethyleenschuim met een gesloten celstructuur ( densiteit van 22kg/m³), 100% recycleerbaar en kan mits toevoeging van additieven zelfdovend kan gemaakt worden. Wordt gebruikt tussen de dragende en zwevende vloer.

 

Plastifoam

Een geëxtrudeerd polyethyleenschuim met een gesloten celstructuur ( densiteit van 25kg/m³ en 35 kg/m³), 100% recycleerbaar en kan mits toevoeging van additieven zelfdovend kan gemaakt worden. Wordt gebruikt tussen de dragende en zwevende vloer.

 

Ethafoam

Een variant op de Plastifoam dat licht, zachtverend en met een blauwe kleur

 

Gemafon 6+

Een geëxtrudeerd polyethyleenschuim met een gesloten celstructuur ( densiteit van 35kg/m³). Gemafon FC 6mm heeft een uitermate fijne celstructuur en dat gecombineerd met een hoge densiteit en goede drukvastheid voor een uitmuntende akoestische isolatie. Is aanbevolen voor residentiële gebouwen en projecten met hoge eisen inzake contact geluidsisolatie.

 

Insulit 3+

Een voordelig kwaliteitsproduct voor het verwezenlijken van uw zwevende chape. Behoort tot de akoestische categorie 2a en biedt dus alle goede resultaten met met betrekking tot contactgeluiden.

Insulit 5+

Deze akoestische isolatie geeft de mogelijkheid om zeer goede resultaten te behalen in het isoleren van contactgeluiden en is de meest gebruikte akoestische vloerisolatie uit het gamma. Dit heeft het vooral te danken aan zijn zeer hoge comfort klasse die hij biedt in elke omgeving waar een zwevende vloer geplaatst moet worden.

 

Insulit 7+

Geeft de best behaalbare contactgeluidsisolatie en de behaalde resultaten zijn hoger dan de strengste akoestische categorieën volgens de Belgische normen. Om dit te bereiken wordt een piramide technologie in dubbele laag gebruikt wat een dubbele veiligheid betekend.

 

Insulit Bi+ 9

Is een nieuwe akoestische onderlaag tegen impact-en contactgeluid tussen verdiepingen en beantwoord aan de hogere akoestische eisen van de laatste Belgische norm.

 

Lantor-Isol

Is een nonwoven, opgebouwd uit horizontaal gelaagde wolvezels voorzien van een sterke waterkerende polyethyleenfolie van 1mm. Deze isolatie is verkrijgbaar in de diktes van 6mm en 9mm.

 

Plastifoam 4×2

Is op rol verkrijgbaar en uitermate geschikt voor een hoogwaardige contactgeluidsisolatie tussen dragende en zwevende vloer. Deze rol bestaat uit 4 vellen van 2mm isolatie die tegen elkaar zijn gekleefd.

 

Acoustic reflex

Deze complex heeft een dikte van 6mm en bestaat uit 2 lagen geëxtrudeerde polyethyleenschuim van 3mm in een densiteit van 35 kg/m³. Het materiaal is rotvrij en bestand tegen vocht, waterdamp en heeft een hoog chemisch weerstandsvermogen.

 

Accorub

Schuimrubber akoestische isolatiematten die zijn samengesteld uit schuimrubbergranulaten die worden samengebonden door een hoogwaardig adhesief op basis van polyuretaan. Door de specifiek opencellige schuimstructuur en de gebonden granulaatstructuur worden zeer akoestische eigenschappen verkregen.

fawolen.png
plastifoam.png
ethafoam.png
gemafon.png
insulit 3+.png
insulit5.png
insulit 9.png
platsifoam4x2.png
accorub.png
lantor.png
acoustic.png
insulit 7.png