Thermische isolatie

Op zoek naar een specialist in het plaatsen van PUR vloerisolatie in Oost-Vlaanderen? Dan bent u bij Auro-Tech aan het juiste adres. PUR vloerisolatie is de beste keuze qua vloerisolatie wanneer u over vloerverwarming beschikt. Het zorgt voor een stabiele ondergrond. Voor de werkzaamheden zorgen wij ervoor dat muren, ramen en deuren volledig worden afgeplakt zodat de werf helemaal verzorgd en proper achtergelaten wordt. Alle PUR isolatie werken worden met de nodige veiligheid uitgevoerd.

Pur schuim

Purschuim is de isolatietechniek die het vaakst voorkomt bij vloerverwarming. Na droging kan het geschuurd worden, waardoor een ultra egale finish verkregen wordt. PUR staat voor polyurethaan schuim en spuit Auro Tech onder de afwerkingslaag. Werken met PUR-schuim heeft verschillende voordelen:

  • PUR-schuim is vochtafwerend.

  • Het materiaal heeft energiebesparende isolerende eigenschappen.

  • PUR schuim is erg geschikt voor moeilijk bereikbare plekken waar het naadloos aansluit op het oppervlak.

  • PUR schuim droogt binnen 3 minuten en is daarom een van de snelste manieren van vloerisolatie.

  • U komt in aanmerking voor een premie met PUR-schuim.

Isolerende chape

Isolerende chape bestaat in verschillende vormen en maten. Zo plaatsen wij onder andere het isolatiechape van het merk Betopor. Hierbij worden EPS-korreltjes gemengd met cement, water en additieven om een ultra lichte en thermisch goed isolerende chape te creëren.

U kunt bij ons ook terecht voor vloerisolatie met isobet. Dit is lichte, isolerende chape die bestaat uit een combinatie van gerecycleerde piepschuimkorrels (EPS-korrels), vermiculiet, cement en toeslagstoffen.

Aan het mengsel wordt cement en water toegevoegd volgens de procedure van de fabrikant. Zo bekomen we een ideaal product voor het thermisch isoleren van vloeren.